Charakteristika:
Kokosový olej je tvořen tuky, a to především nasycenými. Tuky patří k základním složkám potravy a jsou důležitým zdrojem energie. Skládají se z nasycených a nenasycených mastných kyselin.Podrobné složení nasycených mastných kyselin v kokosovém oleji naleznete v tabulce níže.
Vlastnosti a výhody
Nasycené mastné kyseliny se středně dlouhým řetězcem, z nichž nejvíce zastoupená je kyselina Laurová, ale také Kaprová a Kaprylová se v organizmu proměňují na účinné monoglyceridy, které pozitivně působí na organismus:
• Proti zánětlivé, proti virové a proti plísňové účinky
• Postupné dodávání aktivní energie
• Vysoký obsah přírodních látek - antioxidantů
• Podporuje přirozenou obranyschopnost organismu a imunitní systém
Složení:
100 gr kokosového oleje obsahuje 92 gr nasycených mastných kyselin.
Kyselina laurová 55 %
Kyselina myristová 18 %
Kyselina palmitová 9 %
Kyselina kaprylová 8 %
Kyselina kaprová 7 %
Kyselina stearová 3
Doporučené dávkování:
Skladování:
Uchovávejte mimo dosah přímého slunečního záření. Přirozeně tekutý je kokosový olej při teplotě nad 24 °C.
Z kokosového ořechu
Olej z kokosového ořechu 140ml
Charakteristika: Kokosový olej je tvořen tuky, a to především nasycenými. Tuky patří k základním...
Vaše cena: 150,00 Kč
———